Küçük Melekler Anaokulu
Ergani Yolu Üçkuyu Mahallesi 43.Sokak No6 Sağlık Ocağı BitişiğiYenişehir / Diyarbakır

VİZYON

Okulumuzda; araştıran, sebep sonuç ilişkisi kurabilen, uygulama ve proje çalışmalarına önem veren, yaparak yaşayarak öğrenme metodunu kullanan, Atatürk, Vatan, Millet, Bayrak, Aile, İnsan sevgisini benimseyen,hayvanları koruyan, çevresi ile iyi iletişim kurabilen, çağdaş düşünen, hak ve sorumluluklarını bilen, kültürel çeşitlilik içerisinde hoşgörülü bireyler yetiştirerek onları ilköğretime hazırlamak ve standartlara uygun bir eğitim sunmaktır.

MİSYON

Tüm çocuklarımızı Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, kendine güvenen, yaratıcı, öz güvenleri gelişmiş, sevgi, saygı ilkeleri doğrultusunda yetiştiren, onları bir üst kuruma en iyi şekilde hazırlayan ve tercih edilebilen bir kurum olmaktır.

BEYAZ BAYRAK ÖDÜLÜ BESLENME DOSTU OKUL OKULUM TEMİZ
Yemekhane :2
Öğretim Şekli :6 sabah 6 öğleden sonra sınıfı ile eğitim öğretime devam edilmektedir.

6 sabah 6 öğleden sonra sınıfı ile eğitim öğretime devam edilmektedir.

6 Sabah grubu 08:00 / 13:00 6 Öğlen grubu 13:00 / 18:00

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Diyarbakır ili Yehişehir ilçesinde bulunmaktadır. Şehir merkezine uzaklığı (Dağkapı okul arası) 15 km olup, Ergani Yolu Üç Kuyular Mevkiindedir.

Diyarbakır ilinin merkez İlçelerinden Yenişehir´e bağlıdır.